Over mij

Tijdens mijn zwangerschappen hebben mijn levenspartner en ik gekozen voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Zo werd ik 'geraakt' door deze mooie vorm van begeleiding!

Na diverse basisopleidingen in de haptonomie besloot ik dat ik zelf deze vorm van begeleiding wilde gaan geven. In 2010 ben ik afgestudeerd als haptonomisch zwangerschapsbegeleider. Inmiddels heb ik de praktijk verder uitgebreid met twee ‘nieuwe takken van sport’: massage en coaching.

De behoefte om coaching te gaan geven ontstond in de loop van de jaren. Ik merkte in de praktijk dat moeders vaak iets meer nodig hebben dan één afsluitende afspraak 6 weken na de bevalling. Een paar gesprekken om zo de balans weer te vinden in het leven hebben zo steeds meer vorm gekregen. Ik maak bij coaching gebruik van gesprekstechnieken uit de NLP (ik heb de NLP-Practitionersopleiding gedaan), Mindfulness (ik heb de 8-weekse mindfulness-opleiding gedaan) en haptonomie-oefeningen. Zie voor verdere uitleg het kopje coaching.

Begin 2016 ben ik geschoold in het geven van een zwangerschapsmassage. Eind 2016/begin 2017 heb ik de opleiding ‘klassieke massage’ gevolgd. Daarom is het nu mogelijk om tijdens je zwangerschap een afspraak te maken voor een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Inmiddels bevallen en behoefte aan een vitaliserende ontspanningsmassage of al (heel) lang moeder en jezelf willen verwennen met een massage: je bent welkom! Voor verdere informatie verwijs ik naar het kopje: (zwangerschaps)massage.

Naast het werk in mijn praktijk werk ik met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12/13 jaar binnen het (speciaal) onderwijs.

Graag tot ziens,
Marion de Moed-Damoiseaux

Welkom

Zwangerschapsbegeleiding

Haptonomie

(Zwangerschaps)massage

Coaching

Over Mij

Baby- en kindermassage

Praktisch

Links