Praktische informatie

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Zodra jullie het kindje beiden kunnen voelen (zo rond de 20ste week) kan de eerste bijeenkomst plaatsvinden. Een volledige begeleiding bestaat uit een zestal bijeenkomsten van ieder ongeveer een uur, vijf bijeenkomsten vóór de bevalling (20ste week, 24ste week, 28ste week, 32ste week en 36ste week) en één bijeenkomst, ongeveer zes weken na de geboort van jullie zoon of dochter. Mocht er behoefte bestaan aan meer begeleiding of een afspraak voor de 20ste week, dan is dit mogelijk.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding kan gevolgd worden naast (eventueel) andere groepsgewijze vormen van begeleiding (zoals zwangerschapszwemmen, -yoga, -gym).

De eerste bijeenkomst is tevens bedoeld als kennismaking. Op basis hiervan besluiten we of deze vorm van begeleiding jullie past en of we vervolgafspraken maken.

In principe richt de begeleiding zich op jullie als stel. Mocht je nu als zwangere geïnteresseerd zijn en je partner niet, dan is het ook mogelijk om een afspraak alleen te maken.

Aan huis

Sinds begin 2016 geef ik de begeleiding aan huis. Dit betekent dat je in je vertrouwde omgeving kunt blijven en dat je niet hoeft te reizen! Ik breng hiervoor geen reiskosten in rekening binnen een straal van 20 km rondom Doorn. Is de afstand (enkele reis) groter dan 20 km, dan vraag ik 5,- EUR vergoeding voor brandstof en reistijd (hiermee komt het tarief op 60,- EUR/uur).

Coaching en massage vinden plaats bij mij thuis in Doorn (Utrechtse Heuvelrug). In een prettige, rustige ruimte heb ik de beschikking over alles wat nodig is.

Kosten en vergoeding

De kosten voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding bedragen 55,- EUR per ontmoeting van een uur.
De kosten voor (zwangerschaps)massage bedragen:
55,- EUR voor 75 minuten (volledige en uitgebreide ontspanningsmassage)
25,- EUR voor 30 minuten (accentmassage, bv. rug/nek-en schouders)
Het is mogelijk om een ‘5 ritten kaart’ te kopen (tegen gereduceerd tarief). Er zijn ook kadobonnen voor alle varianten verkrijgbaar! De kosten voor coaching bedragen 40,-. De gesprekken duren 45-60 minuten. Het aantal gesprekken bepalen we in overleg.

Kosten kunnen contant worden afgerekend of binnen 14 dagen worden overgemaakt. Je ontvangt een factuur. Vraag bij je zorgverzekeraar of de betreffende behandeling in aanmerking komt voor vergoeding.

Afspraken die op de dag van de afspraak worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Telefoon

Voor vragen en het maken van een afspraak kun je bellen op telefoonnummer: 0343-510374 (laat zonodig een boodschap achter op het antwoordapparaat). Ik ben ook mobiel bereikbaar op telefoonnummer 06-30100443 (ook hier geldt: mocht ik de oproep niet beantwoorden, spreek dan een voicemailbericht in).

E-mail

Je kunt me ook bereiken via e-mail: damoiseaux@yahoo.com of praktijkrondom@yahoo.com.

Welkom

Zwangerschapsbegeleiding

Haptonomie

(Zwangerschaps)massage

Coaching

Over Mij

Baby- en kindermassage

Praktisch

Links