Haptonomische zwangerschapsbegeleiding: een warm welkom aan je kind!

Zwanger en de wens om samen met je partner uitgebreid stil te staan bij deze bijzondere periode in je leven?
Dan is zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis wellicht iets voor jullie!

Zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis start rond de 20ste week van je zwangerschap. De begeleiding vindt iedere 4 weken plaats, 5 keer voor de bevalling en 1 keer na de bevalling en duurt een uur per keer.

Centraal staan

Aanraken en contact maken, met elkaar en jullie kind in de buik. Ruimte maken, afstemmen en luisteren naar je (veranderende) lijf. Omgaan met angst, ongemak en/of pijn. Als partner betrokken worden tijdens de zwangerschap en ervaren dat je een belangrijke rol kunt spelen tijdens de bevalling. Samen bereiden jullie je voor op het begeleiden van je kind op zijn/haar weg naar buiten. En na de bevalling blikken we terug: hoe hebben jullie de bevalling beleefd, hoe is het met jullie kind, hoe is het met jullie samen Ún met ieder afzonderlijk. Tot slot staan we stil bij het dragen en verzorgen van jullie kind na de geboorte.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding bereidt voor op het leven samen. Omdat al tijdens de zwangerschap het contact tussen moeder, partner en kind verdiept, groeit jullie relatie en groei je in de rol van ouder. Er ontstaat een basis waarop je als gezin verder kunt bouwen.

Klik hier voor meer informatie


Welkom

Zwangerschapsbegeleiding

Haptonomie

(Zwangerschaps)massage

Coaching

Over Mij

Baby- en kindermassage

Praktisch

Links